ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Διαθέτοντας σύγχρονο στόλο οχημάτων όπως εκσκαφείς, φορτωτές, φορτωτάκια, τσάπες, φορτηγά, bobcats, υδραυλικές σφύρες κ.α. μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε χωματουργική εργασία.
 

ΕΞΟΡΥΞΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται με την εξόρυξη, το εμπόριο και την μεταφορά μεταλλευμάτων όπως μπετονίτης, περλίτη, ποζολάνη, καολίνη κ.α.
 

ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ

για κατοικίες, ξενοδοχεία αλλά και κάθε κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Μήλο. Διαθέτουμε μικρά και μεγάλα οχήματα, ώστε να μπορούμε να προσεγγίσουμε κάθε ανάγκη σας.
 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ

Διαθέτοντας σύγχρονα βυτιοφόρα, μπορούμε να αναλάβουμε μεταφορές νερού σε μεγάλες ποσότητες για επαγγελματική ή και οικιακή χρήση σε όλη την Μήλο.
 

 


 

 
 
 
 
 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ  
Χωματουργικές Εργασίες & Εξόρυξη Μεταλλευμάτων Μήλος

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η επιχείρησή μας “ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ” η οποία βρίσκεται στην Μήλο, δραστηριοποιείται στις χωματουργικές εργασίες, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην Μήλο και σε όλες τις Κυκλάδες κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας ενταχθεί στην επιχείρηση και η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει σύγχρονες λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες σε κάθε χωματουργική εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία και σε κάθε είδους εργολαβία...

Περισσότερα